Website laten makenElk bedrijf heeft vandaag een professionele website op maat nodig. Je site is voor veel klanten het eerste contact met je zaak en dus ook je online visitekaartje. Straalt je site geen professionalisme en vertrouwen uit dan is je klant weer weg.

Een professionele website laten maken? Bel ons vandaag nog!

Een website laten maken is dus een noodzakelijke stap voor iedereen die vandaag zichtbaar wil zijn voor potentiële klanten. En het is de plek waar je ook met bestaande klanten in contact treedt.

Gelukkig hoeft een website laten maken geen onoverkomelijke investering te zijn! Bij Simply Klever bouwen we websites op maat voor zelfstandigen en KMO’s aan voordelige tarieven. Elke website is uniek en helemaal op maat van wat jouw bedrijf nodig heeft. Dankzij onze diensten zal je

- Online gevonden worden

- Klanten binden met een professionele website

 

Website bouwen

 

Wil je een website laten maken bij Simply Klever dan starten we jouw project steeds vanaf een wit blad. Wij werken met het Sitemanager platform en dat heeft als grote voordeel dat je iedere site helemaal op maat van de klant kan bouwen. De voordelen van een Sitemanager website:

- Snelle laadtijden voor een optimale gebruikerservaring

- Helemaal te personaliseren op maat van je bedrijf

- Makkelijk uit te breiden met extra functies, zoals een webshop, voorraadbeheer, betaalsysteem,…

- Veel aandacht voor SEO waardoor je makkelijker online gevonden wordt

Verwacht bij ons geen standaard templates, maar wel een uniek webdesign voor jouw bedrijf. Daarom volgen we bij Simply Klever enkele vaste stappen:

 

Kennismaking

 

Voor we jouw nieuwe website bouwen willen we jouw bedrijf of organisatie door en door leren kennen. Dat doen wij tijdens een uitgebreid kennismakingsgesprek. Zo kunnen we jouw boodschap en waarden vertalen naar een professionele website.

 

Professioneel webdesign

 

Dan gaat ons team aan het werk om voor jou een professioneel webdesign uit te tekenen. We leggen je het ontwerp voor en verwerken nadien jouw feedback. Je mag veel verwachten van je nieuwe website dus voor hij online gaat moet alles natuurlijk helemaal goed zitten.

 

Website development

 

Voldoet het webdesign aan je wensen en eisen? Dan start onze website developer met de technische ontwikkeling van je site. Alle aspecten uit het design worden omgezet in een echte website. Je krijgt de kans om zelf je nieuwe website uitgebreid te testen en we sturen bij waar nodig.

 

Website lanceren

 

Vooraleer we je website echt online zetten doen we zelf nog een laatste kwaliteitscontrole. We leren je hoe je in het gebruiksvriendelijke Sitemanager systeem zelf ook nog aanpassingen aan je site kan doen. Wil je bijvoorbeeld een webshop laten maken, dan is het belangrijk dat je zelf nieuwe producten kan toevoegen, beschrijvingen aanpassen of andere foto’s plaatsen. Eens we alles uitgelegd en gecontroleerd hebben gaat je nieuwe website écht online.

 

Online groeien

 

Wie kiest voor een website laten maken bij Simply Klever kan ook nadien rekenen op onze begeleiding en advies. Zo kunnen we je helpen met heel wat zaken die jouw bedrijf nog meer in the picture zetten:

- Copywriting voor blogs en nieuwsbrieven

- Fotoreportages over je bedrijf of je producten

- Google campagnes

- Social media marketing

- …

 

Een professionele website bouwen voor je zaak? Simply Klever is jouw partner!

 

Website maken prijs

 

Hoeveel een website bouwen kost hangt af van een heleboel factoren. Wil je een site met enkel wat beperkte informatie dan is een website laten maken goedkoop. Hoe meer functies je in je nieuwe website wil, hoe meer uren onze webdeveloper moet programmeren. En dan stijgt ook de prijs.

Simply Klever specialiseert zich in een professionele website op maat van zelfstandigen en KMO’s. Door zelf relatief klein te blijven kennen we de noden van de ondernemer goed en weten we hoe belangrijk het is om verstandig met je budget om te gaan. Daarom houden we onze prijzen bewust laag en geven we de beste groeikansen aan al onze klanten.

Naast de kosten voor de noodzakelijke webhosting (die nodig is om je website online te houden) wordt de website prijs bepaald door de volgende zaken:

 

Grootte van de website

 

Hoe meer pagina’s, hoe meer design en development. Dat heeft natuurlijk een invloed op de prijs van je website. Maar dat hoeft geen nadeel te zijn! Hoe groter de website, hoe meer kansen om online te scoren met zoekmachine-optimalisatie of SEO. Zo bereik je meer klanten en haal je meer leads binnen.

 

Functionaliteiten van je website

 

De prijs van een website bouwen hangt ook af van wat jij er allemaal mee wil doen. Door je website te koppelen met andere platformen zoals een webshop, voorraadbeheer of betaalsysteem, creëer je heel wat mogelijkheden voor je klanten en jezelf. Meer programmatie zorgt voor een grotere investering, maar laat je tegelijk wel toe om tijd en geld te besparen op onnodige administratieve processen.

 

Website content

 

Een beetje hetzelfde verhaal als de grootte van je website: wil je online gevonden worden, dan moet je ervoor zorgen dat je website voldoende relevante content bevat die Google graag toont in de zoekresultaten. Bovendien straalt professioneel geschreven content meer vertrouwen af op de klant waardoor hij sneller voor jouw bedrijf zal kiezen. Hoe meer content, hoe hoger de prijs, maar hoe makkelijker potentiële klanten jou zullen vinden.

 

Online marketing

 

Een professionele website maken is één ding, je website promoten is iets anders. Een nieuwe website scoort niet vanaf de eerste dag hoog in de Google zoekresultaten, maar er zijn nog manieren om bezoekers naar je site te lokken. Met doelgerichte campagnes in Google of op de sociale media wordt je doelgroep meteen aangesproken en bereik je snel nieuwe klanten.

Een website maken bij Simply Klever is altijd op maat. Wil je weten hoeveel jouw nieuwe website kost? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

 

Hoger scoren in Google

 

Wil je beter scoren in Google dan ben je bij Simply Klever aan het juiste adres. Voor elke professionele website op maat die wij bouwen hebben we ook veel aandacht voor zoekmachine optimalisatie of SEO. Dat doen we onder andere door:

- De juiste structuur aan je website te geven. Zo pikt Google die sneller op en weet het waarover jouw nieuwe website gaat.

- Een index toe te voegen. Op die manier weet Google welke pagina’s het moet screenen en welke (eventueel) niet

- Snelle laadtijden te garanderen. Een website maken op ons Sitemanager platform staat voor pagina’s die snel laden, een belangrijk aspect in zoekmachine optimalisatie

- Titels en metadata toe te voegen. We vertellen Google waar de inhoud van je site over gaat. Dat is niet alleen handig voor de zoekmachine zelf, ook de klant krijgt meteen de juiste informatie

- Een Google My Business account aan te maken. Nog meer online zichtbaarheid voor je bedrijf dankzij een eigen bedrijfsaccount

 

Een website laten maken bij Simply Klever is dus meer dan alleen maar een website op maat. Het is een unieke service die jouw bedrijf online laat groeien.

 

Sitemanager website

 

Het Belgische Sitemanager platform laat toe om professionele websites te bouwen die steeds beginnen vanaf een wit blad. Ieder design is dus uniek en helemaal aan te passen aan de look and feel van jouw bedrijf.

Een Sitemanager website laten maken staat dus voor een unieke site die steeds voldoet aan de meest recente technische eisen, dankzij de regelmatige updates aan het platform. Zo blijft jouw nieuwe website steeds optimaal presteren.

Loopt er toch iets mis? Wij staan rechtstreeks in contact met de makers van Sitemanager waardoor we heel snel kunnen tussenkomen mocht dat nodig zijn. Maar gelukkig is dit een bijzonder stabiel platform, wat helaas niet van elk systeem kan worden gezegd.

Een professionele website laten maken voor je bedrijf? Laat je website maken bij Simply Klever en kies voor een uniek webdesign waarmee je je onderscheidt van je concurrenten. Neem nu contact op voor een voorstel op maat.

 

 

Klaar om online te groeien
met jouw bedrijf?

Volg ons

© 2022 Simply Klever BV - Onderdeel van Udesite BV  -  BE0720.875.393  -  Verkoopsvoorwaarden  -  Privacy Policy  - Support -  Index