WEBSITE LATEN MAKEN ZOERSEL


 

Heb je een zaak in of rond Zoersel? Een professionele website is vandaag een noodzaak voor elke onderneming. Het is vaak het eerste contact dat potentiële klanten met je bedrijf hebben. Het is je online visitekaartje. Het voordeel van een lokaal webdesign bureau is dat er een direct contact is tussen jou en het bureau en dat de website bouwer jouw regio kent. Website laten maken Zoersel? Dan kies je voor Simply Klever.

 

Professionele website uit Zoersel

Een klant begint zijn zoektocht naar producten en diensten doorgaans via Google, ook wanneer hij op zoek is naar een lokaal bedrijf in Zoersel. Hoog scoren in de zoekmachine resultaten is dus essentieel om zichtbaar te zijn bij potentiële klanten.

Simply Klever is een webdesign bureau uit Zoersel dat websites maakt die makkelijk online gevonden worden. Dat komt omdat wij steeds rekening houden met zoekmachine optimalisatie of SEO (search engine optimization) in de structuur en de inhoud van de website.

Online gevonden worden is één ding, wanneer je website er niet goed uitziet dan is je klant meteen weer weg. Een professionele website straalt kwaliteit en vertrouwen uit. Hij nodigt uit tot verder lezen en de klant vindt de informatie die hij nodig heeft.

Wil je een website laten maken in Zoersel of omgeving? Neem vandaag nog contact met ons op en kijk hoe Simply Klever jouw bedrijf online laat groeien.

 

Website laten maken

Een professionele website is ook een website op maat. Dat mag je bij Simply Klever letterlijk nemen. Wij bouwen sites op het Belgische Sitemanager platform. Daarbij begint ons webdesign steeds vanaf een wit blad en maken we hem helemaal volgens de look and feel van jouw bedrijf.

Dat platform heeft een gebruiksvriendelijk content management system (CMS) waardoor je nadien zelf makkelijk zaken dan wijzigen of toevoegen aan de website. Door je site regelmatig een update te geven trek je ook meer klanten aan en houd je bestaande klanten verbonden.

 

Website laten maken Zoersel

Klanten van Simply Klever kunnen rekenen op een uitgebreid kennismakingsgesprek waarin we jouw zaak door en door leren kennen. Zo weten we precies wat jouw verwachtingen, wensen en eisen zijn en vertalen we die in webdesign op maat.

Omdat steeds meer mensen online gaan via een smartphone of tablet optimaliseren we jouw site ook voor de mobiel gebruik. Dat is voor Google trouwens weer een extra reden om je website hoger te scoren. En het is erg gebruiksvriendelijk voor de klant.

Wij zijn zelf een webdesign bureau uit Zoersel. Wij komen snel bij jou ter plaatse langs voor het kennismakingsgesprek. Vooraleer we jouw nieuwe site lanceren komen we opnieuw naar jou voor een korte opleiding over het content management systeem. Heb je toch liever dat wij zelf foto’s, producten voor een webshop, blogs of andere content toevoegen, dan kan je kiezen voor één van onze voordelige support packs. Neem zeker contact op om hier alles over te leren.

Website laten maken Zoersel? Simply Klever is jouw partner!

 

Klaar om online te groeien
met jouw bedrijf?

Volg ons

© 2021 Simply Klever BV  -  BE0555.821.381  -  Verkoopsvoorwaarden  -  Privacy Policy  - Support -  Index