Simply Klever - Logo

PROFESSIONEEL WEBDESIGN ANTWERPEN


Online scoren doe je enkel met een professionele website die helemaal aansluit bij de look and feel van jouw zaak. Daarom stellen we graag ons uniek professioneel webdesign Antwerpen concept aan je voor. Onze webdesigner Antwerpen start steeds van een wit blad en bouwt voor jou een website op maat.

Ons professioneel webdesign Antwerpen

Een website laten maken is een belangrijke stap in de online marketing van jouw bedrijf. Omdat we steeds vaker via het internet op zoek gaan naar informatie over producten en diensten is jouw site voor veel klanten het eerste contact met je zaak, het is je online visitekaartje.

Het spreekt voor zich dat een website maken met professioneel webdesign uit Antwerpen en omgeving veel meer vertrouwen uitstraalt bij potentiële klanten. Je bezoeker zal langer op je website blijven waardoor jij meer kansen krijgt om de klant aan je te binden.

Wanneer onze webdesigner Antwerpen jouw professionele website gaat bouwen dan heeft die niet alleen oog voor de grafische vormgeving, Simply Klever besteedt ook veel aandacht aan de logische opbouw van de site. Op die manier vinden bezoekers makkelijker hun weg op jouw site en komen ze terecht bij de informatie die ze zoeken.

Webdesign Antwerpen is dus veel meer dan enkel een mooie website, het gaat ook over de structuur, de inhoud en de technische opbouw van jouw professionele website. Wie kiest voor Simply Klever kan rekenen op een unieke site die eruit springt.

Online scoren dankzij onze webdesigner Antwerpen

Bij Simply Klever maken we niet alleen mooie websites met een uniek webdesign, we zorgen er ook voor dat je website online gevonden wordt door Google. Daarvoor houdt onze webdesigner Antwerpen ook rekening met zoekmachine optimalisatie.

Zoals we eerder al zeiden wordt je ranking bij de zoekmachines beïnvloed door drie factoren:

-       De technische structuur van je website

-       Online autoriteit die aan je site wordt toegekend

-       Relevante inhoud

In ons webdesign Antwerpen concept komen we eerst bij je langs voor een uitgebreid kennismakingsgesprek. Op die manier leren we jouw product en bedrijf helemaal kennen. We weten graag wie je doelgroep is, wie je concurrenten zijn en wat je wil bereiken. Met die informatie gaat onze webdesigner aan de slag om voor jouw een professionele website te bouwen waarmee jij het verschil maakt.

Natuurlijk houden we bij de technische structuur van je website rekening met de manier waarop Google naar je pagina’s kijkt. We zorgen voor een logische opbouw, zetten de pagina’s in relatie tot elkaar en voorzien een duidelijke sitemap.

Wanneer onze webdesigner Antwerpen het concept klaar heeft leggen we dat uiteraard aan je voor. Als je dat wil kunnen wij je website ook voorzien van relevante inhoud. Onze copywriter schrijft teksten die door Google gevonden worden, helemaal afgestemd op de relevante content voor jouw bedrijf.

Tenslotte adviseren we je graag over de online autoriteit van je website. Andere relevante websites die naar jouw pagina linken bepalen mee hoe hoog jij scoort in de zoekmachine resultaten. Simply Klever geeft je tips die je online autoriteit verhogen.

Wil je graag meer weten over ons webdesign Antwerpen concept? Ben je op zoek naar referenties, informatie of professioneel advies? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Onze webdesigner Antwerpen legt je met plezier alles tot in de details uit. Zo kunnen we samen online groeien.