Simply Klever - Logo

WEBDESIGN OP MAAT


Je wil een professionele uitstraling voor jouw bedrijf? Dan heb je een unieke website nodig die degelijkheid en vertrouwen uitstraalt. Een site die helemaal is aangepast aan de look and feel waar jij voor staat. Bij Simply Klever bouwen we websites met een webdesign op maat.

Maatwerk voor jou

Wie kiest voor Simply Klever heeft altijd een streepje voor. Wij werken zeer snel – ons streefdoel is om na maximum twee weken jouw nieuwe website op te leveren – zonder gebruik te maken van standaard templates die de persoonlijke touch uit je site halen.

Inderdaad, bij Simply Klever starten we voor iedere website van een wit blad dat we samen met jou vorm en inhoud geven. Daarvoor werken we met Sitemanager, een platform dat ons toelaat om telkens weer van scratch een volledige website op maat te bouwen. Onze klanten kunnen rekenen op een uitgebreid en vrijblijvend kennismakingsgesprek want wij willen je bedrijf, wensen en eisen goed kennen vooraleer we aan de slag gaan.

Bovendien zijn al onze websites responsive. Dat wil zeggen dat ze zich aanpassen aan het toestel waarmee ze bekeken worden. Zo zal jouw site er op een desktop computer anders uitzien dan op een tablet of een smartphone. Dat is belangrijk om je bezoeker de beste ervaring te geven, van waar hij ook naar je website surft.

Webdesign op maat bij Simply Klever

Onze klanten zullen het beamen: bij ons kan je rekenen op professioneel advies, ondersteuning en persoonlijk contact. Hoe beter wij je wensen kennen, hoe preciezer wij het webdesign op maat van jouw bedrijf kunnen uittekenen. Zowel tijdens het project als na de oplevering blijven wij beschikbaar voor vragen.

Wij denken graag met je mee en adviseren je over manieren om je website voortdurend te verbeteren. Zo kunnen we je helpen met het invullen van de inhoud van je site waardoor klanten makkelijker hun weg naar jou vinden wanneer ze online op zoek gaan naar informatie over de producten of diensten die jij biedt.

Bij Simply Klever houden we bij de bouw van een website trouwens steeds rekening met de criteria die zoekmachines gebruiken in hun rankings.

Zo scoor je hoger in Google, wordt je site vaker bezocht en haal jij een grotere omzet. En omdat je website vaak het eerste contact is dat een klant met jouw bedrijf heeft moet het webdesign echt top zijn. In één oogopslag wil de bezoeker weten of hij de informatie die hij zocht op jouw site zal vinden. Een logische, overzichtelijke site is dus een absolute noodzaak om online te scoren.

Wil je meer weten over ons webdesign op maat?  

Contacteer ons dan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.