Webdesign bureau


Ben je op zoek naar een professioneel webdesign bureau voor jouw website? Dan ben je bij Simply Klever aan het juiste adres. Wij bouwen websites en webshops op maat van jouw bedrijf.

 

Professioneel webdesign op maat.

Start je met een zaak of heb je een bestaande winkel dan kan je vandaag niet meer zonder website. Want wie op zoek gaat naar informatie, producten of diensten, start die zoektocht bijna altijd op het internet. Jouw site is dus vaak het eerste contact tussen je zaak en je (potentiële) klant.

 

Waarom werk maken van je website?

Een professionele website laten maken bij het webdesign bureau van Simply Klever heeft alleen maar voordelen:

 • Een professionele website met webdesign op maat straalt kwaliteit en vertrouwen uit. Het is je online visitekaartje en klanten kiezen vaker voor een bedrijf wanneer de site er goed uit ziet.
 • Hoger scoren in Google: de sites die het hoogst scoren in de ranking van Google krijgen het meeste zichtbaarheid en dus ook de meeste bezoekers. De websites van Simply Klever houden steeds rekening met de factoren die Google gebruikt om hun ranking te bepalen. Met onze sites word je dus online gevonden!
 • Klanten vinden de informatie die ze zoeken. Bezoekers naar je website halen heeft natuurlijk enkel maar zin als ze er de informatie vinden waarnaar ze op zoek zijn. Anders gaan ze meteen weer weg bij jou en zoeken ze verder bij de concurrentie. Met de juiste content op je site bind je de klant en kan je hem sneller overhalen om contact met je op te nemen.
 • Een professionele website is gebruiksvriendelijk. User Experience of UX wordt steeds belangrijker in de digitale wereld. Surfers willen gebruiksvriendelijke websites waarop ze snel hun weg vinden. Als webdesign bureau schenken we bij Simply Klever heel veel aandacht aan de opbouw en de logica van de site. Websites met een hoge UX worden door Google trouwens ook beloond met een hogere score.

 

Benieuwd naar hoe jouw professionele website eruit zal zien? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend voorstel op maat.

Wanneer website vernieuwen?

Je doet niet alleen een beroep op ons webdesign bureau wanneer je een nieuwe zaak start, ook wanneer je al een website hebt is het zinvol om die af en toe te vernieuwen. En daar zijn verschillende redenen voor:

 • Webdesign is trendgevoelig. Wat enkele jaren geleden ‘in’ was, is dat nu niet meer. Dat merken klanten ook dus regelmatig de layout van de site aanpassen aan de nieuwste trends is heel belangrijk.
 • Page speed, de snelheid waarmee jouw website laadt is een doorslaggevende ranking factor voor Google. En niet alleen voor Google, ook voor de gebruiker zelf is een traag ladende site erg vervelend. Een website op maat bij Simply Klever is volledige geoptimaliseerd voor de zoekmachines, uiteraard met supersnelle laadtijden.
 • De digitale wereld staat niet stil. Er komen steeds meer online applicaties die via de website draaien. Een verouderde website is meestal niet compatibel met de nieuwste applicaties waardoor hij niet optimaal functioneert of zelfs lekken in de veiligheid vertoont.
 • Misschien haalt je huidige website weinig bezoekers. Dan is een nieuwe site, gebouwd door ons professioneel webdesign bureau de beste oplossing. Wij bouwen sites die online scoren en die klanten overtuigen. Zo linken we alles aan jouw sociale media kanalen waardoor je een nog groter publiek bereikt.

 

Webdesign bureau nodig? Daarom is Simply Klever jouw partner!

Wie kiest voor Simply Klever, kiest voor een webdesign bureau dat van A tot Z met jou meedenkt. Onze websites worden steeds gebouwd vanaf een wit blad. Daarvoor gebruiken we het Belgische Sitemanager platform. Dat laat ons toe om alles te ontwerpen zoals jij het wil.

Elk project begint voor ons met een uitgebreid kennismakingsgesprek. We komen bij je langs om je zaak, je wensen en je eisen te leren kennen. Met die informatie gaan we aan de slag en maken we voor jou een ontwerp op maat.

Je krijgt eerst een grafisch ontwerp dat je tot in detail toont hoe je website eruit zal zien. Eens we jouw akkoord hebben over het webdesign zet onze webdeveloper het design om in een echte website.

We zijn die alleen een webdesign bureau, we zorgen ook voor de inhoud van de site. Heb je zelf niet het juiste beeldmateriaal voor jouw zaak, dan kan je een beroep doen op onze professionele bedrijfsfotograaf. Als je het wil, ontwerpen wij ook het logo van je (nieuwe) zaak.

Om een website te laten scoren bij Google moet hij over de juiste inhoud beschikken. Onze copywriter levert de professionele content voor je site. En natuurlijk voorzien wij ook alle plugins die nodig zijn om jouw site optimaal te laten werken.

 

Hoeveel kost een website?

Je kan heel goedkoop zelf een website maken, maar je kan evengoed kiezen voor een site met oneindig voor functionaliteiten. Jouw ideale website hangt dus vooral af van wat jij nodig hebt voor je zaak.

Een zelfgemaakte website is dan misschien wel goedkoop, hij is doorgaans heel beperkt en niet professioneel. Laat je dus niet misleiden door gratis aanbiedingen, want met zo’n goedkope site straal je niet de kwaliteit uit die je zaak verdient en loop je heel wat klanten mis.

Met een webdesign bureau als Simply Klever is dat anders. Je krijgt een website op maat die helemaal past is de look and feel van jouw bedrijf. Je straalt vertrouwen uit en wint klanten met jouw professionele imago.

Veel van onze klanten zijn begonnen met zo’n standaard template website maar zagen snel in dat ze daar niet het resultaat mee haalden waarop ze hadden gehoopt. Een site op maat van Simply Klever geeft je business een boost!

Natuurlijk zijn er een heleboel factoren die de prijs van een website bepalen:

 • De grootte van je site: wil je een site met heel veel verschillende informatie die op afzonderlijke pagina’s komt, die liefst ook nog elk een eigen design krijgen, dan zal de kost voor de website natuurlijk hoger liggen dan wanneer je genoeg hebt aan enkele webpages.
 • De functionaliteiten: wordt je website gekoppeld met externe databanken, agendabeheer en andere functies? Dat verhoogt de user experience natuurlijk aanzienlijk. En tegelijk brengen die extra functies ook een kost met zich mee. Laat je daar zeker niet door afschrikken, want gebruikerservaring is heel belangrijk voor je klant.
 • Inhoud voor de website: een site met enkel wat basisinformatie en afbeeldingen is misschien goedkoper, je site zal niet echt gevonden worden in Google. En wie toch op de site komt, zal niet de informatie vinden waarnaar hij op zoek is. Een goede website heeft een mooi evenwicht tussen het grafische en het tekstuele. Dat hoeft niet zoveel te zijn, maar de content moet wél de informatie bevatten die de klant zoekt. En logisch: meer inhoud heeft een invloed op de prijs.

Wil je weten hoeveel een website voor jou kost bij Simply Klever? We doen je graag een aanbod op maat.

Ben je op zoek naar een webdesign bureau voor jouw professionele website of webshop? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Neem vrijblijvend contact op voor een eerste kennismakingsgesprek.

Klaar om online te groeien
met jouw bedrijf?

Volg ons

© 2022 Simply Klever BV - Onderdeel van Udesite BV  -  BE0720.875.393  -  Verkoopsvoorwaarden  -  Privacy Policy  - Support -  Index