Support 


Wanneer je een website of webshop hebt dan vraagt die regelmatig onderhoud. De inhoud moet worden aangepast, er komen blogs bij, het aanbod aan producten op je webshop is gewijzigd… Een website levendig houden is ook goed om nieuwe bezoekers aan te trekken en bestaande klanten te binden.


De websites van Simply Klever laten je toe om zelf aanpassingen te doen, maar je kan er ook voor kiezen om de wijzigingen door ons te laten uitvoeren. Om ervoor te zorgen dat je in de toekomst de ondersteuning blijft krijgen die je van ons verwacht, stellen we je graag onze servicepakketten Bronze, Silver en Gold voor (prijzen excl. BTW).

Belangrijk: technische support, te wijten aan issues of bugs aan ons systeem of de periodieke updates van het platform om je website of webshop actueel en veilig te houden is steeds gratis. Je stuurt in dit geval een mail naar support@simplyklever.be en we behandelen die zo snel mogelijk.

De Simply Klever support desk is bereikbaar van maandag tot vrijdag (werkdagen) van 9u tot 17u. Wij streven ernaar om elke supportvraag via support@simplyklever.be ten laatste de volgende werkdag te behandelen. Vraagt de oplossing meer tijd, dan informeren wij je hier meteen over.


Bestel jouw support pack


Voordelen van een support pack

Kiezen voor een support pack biedt je heel wat voordelen:

  • Besparing tot wel 34 % op de support prijs zonder pakket
  • Onbeperkt geldig in tijd
  • Support vragen via support@simplyklever.be met een pack worden prioritair behandeld

 

Beschik je niet over een support pack dan kan je natuurlijk ook op onze ondersteuning blijven rekenen. Het uurtarief voor betalende support bedraagt € 75 (excl. BTW) per uur, met een minimum van € 35 (excl. BTW) per aanvraag. Deze dienen steeds te gebeuren via support@simplyklever.be.

Bestel  snel en eenvoudig het support pack van je keuze.

Klaar om online te groeien
met jouw bedrijf?

Volg ons

© 2021 Simply Klever BV  -  BE0555.821.381  -  Verkoopsvoorwaarden  -  Privacy Policy  - Support -  Index