Simply Klever - Logo

Sitemanager websites op maat


Sitemanager websites op maat
Net als de producten en diensten die je met jouw bedrijf levert moet ook je website op en top professioneel zijn. Daarvoor reken je op de expertise van Simply Klever. Wij bouwen unieke en professionele websites en daarvoor gebruiken we het Sitemanager platform. We hebben daar een goede reden voor!

Waarom Sitemanager?

Sitemanager is een Belgisch platform waarop sterke websites worden gebouwd. Geen standaard sites met de gebruikelijke templates maar unieke projecten die steeds van een wit blad starten. Zo zorgen we ervoor dat we onze technische en grafische expertise helemaal kunnen benutten om aan jou een sterk product af te leveren.

Eén van de grote voordelen van Sitemanager is dat de software online wordt aangeboden (SaaS) en je dus steeds over de meest recente versie beschikt. De updates zijn inbegrepen in de jaarlijkse hosting waardoor je website altijd actueel is, snel laadt en aangepast is aan de nieuwste browsers en toestellen.

Daarbij is het content management systeem erg gebruiksvriendelijk. Zo pas je alles zelf snel aan, voeg je makkelijk nieuwe inhoud toe en breid je je website uit met tal van functionaliteiten. Ook voor webshops is Sitemanager het ideale platform.

Jouw unieke website

Bij Simply Klever kiezen we voor Sitemanager omdat we je website dan volledig kunnen personaliseren. Niet alleen het webdesign werken we op jouw maat uit, we voorzien je site ook van alle functionaliteiten die je van een moderne website verwacht.  

Ons platform is namelijk compatibel met de belangrijkste plugins of API koppelingen die vandaag nodig zijn om jouw zaak draaiende te houden. Je legt dus een rechtstreekse link tussen je webshop en – bijvoorbeeld – je voorraadbeheer, boekhoudprogramma, mailingsysteem,…

Werk je nu al met systemen als Teamleader, Mailchimp, SalesFlare, StoryChief of andere dan kan je dat op je nieuwe website probleemloos blijven doen. En dankzij o.a. Facebook Pixel loopt ook de integratie met je sociale media vlekkeloos. Heb je vandaag nog geen koppeling tussen je website en andere zakelijke diensten of databases, neem dan zeker contact met ons op om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken.

Naast de noodzakelijke hosting en regelmatige updates bieden wij je ook ondersteuning. Zowel tijdens het project als na het opleveren van je website kan je rekenen op onze uitgebreide support.

En tenslotte houden we bij Simply Klever natuurlijk ook rekening met alle eisen die nodig zijn om jouw website hoog te laten scoren in de meest relevante zoekmachines zoals Google. Meer weten? Bekijk alvast onze realisaties en neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek en een offerte op maat.