Simply Klever - Logo

Jami Kredieten


Jami Kredieten streeft als onafhankelijk kredietmakelaar steeds naar de meest geschikte oplossing voor ieder afzonderlijk.

Met meer dan 20 jaar ervaring in de sector staan zij particulieren, zelfstandigen en KMO's bij met raad en daad. Bij Jami Kredieten kan u terecht voor zowel de klassieke lening op afbetaling, een woonkrediet en zakelijke kredieten voor ondernemers.

De uitdaging voor Simply Klever was om een website te maken die zich kan onderscheiden van de grootbanken én die tegelijk 'toegankelijk' genoeg is zodat iedereen de stap zet om contact op te nemen met Jami Kredieten. Verder is er veel aandacht besteed om de website op smartphone even gebruiksvriendelijk en toegankelijk te maken als op de klassieke laptop of desktop computer.

Met de op maat gemaakte berekeningsmodule hebben klanten ook de mogelijkheid om in enkele klikken hun leencapaciteit te berekenen voor een ALL-IN woonkrediet.

  • Oplossingen
    Webdesign, Custom Development
  • Briefing
    Een website die perfect werkt op smartphones en die klanten de mogelijkheid geeft om in enkele klikken een lening aan te vragen en/of hun hypothecair krediet te berekenen.
  • Klant
    Jami Consulting