Oplossingen voor verhuurbedrijven


 

Wie een verhuurbedrijf runt weet hoe complex en tijdrovend het is om je voorraad te beheren, je reservaties bij te houden en vlot en veilig betalingen te regelen. Gelukkig bestaat er een oplossing, speciaal op maat van verhuurbedrijven, die voorraadbeheer, reservatie en betaling automatiseert, zodat jij je kan richten op je core-business: producten aanbieden waarmee je klant geholpen is. De oplossing van Simply Klever biedt

- Een gebruiksvriendelijk systeem voor voorraadbeheer, reservatie en betaling

- Meer online zichtbaarheid

- Automatische afhandeling van administratieve zaken

 

Dankzij onze oplossingen

- Bespaar je tijd en kosten

- Bereik je een ruimer publiek

- Verhoog je de klantentevredenheid

 

Meer weten over onze online oplossingen voor verhuurbedrijven? Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Waarom online verhuren?

 

Wie vandaag op zoek gaat naar een product om te huren doet dat in de eerste plaats via Google. Logisch dus dat de verhuurbedrijven die hoog scoren in de zoekresultaten meer bezoekers op hun site krijgen.

Het grote voordeel van een sterke online aanwezigheid is dat je een veel ruimer publiek bereikt. Want waar verhuurbedrijven vroeger vooral regionale klanten hadden is het afzetgebied dankzij internet een heel stuk groter geworden.

 

Online systemen voor verhuurbedrijven

 

Toch zijn meer bezoekers op je site niet altijd een garantie op succes. Wie producten wil huren wil snel kunnen weten

- Of jouw product echt is wat hij of zij nodig heeft

- Of er misschien alternatieven zijn

- Of de producten beschikbaar zijn op het gewenste moment

- Of er makkelijk kan worden gereserveerd

- Hoeveel de huurprijs per periode bedraagt

- Of er een waarborg is en hoe die vlot kan worden geregeld.

Als je klant dit niet snel kan vinden zal hij geneigd zijn om een oplossing te zoeken op andere, meer gebruiksvriendelijke sites.

De oplossing van Simply Klever werd speciaal ontwikkeld op maat van verhuurbedrijven en biedt jouw klant het gebruiksgemak waarmee ook jij veel tijd en kosten bespaart:

- Het aanbod en de beschikbaarheid zijn meteen raadpleegbaar

- Reserveren gaat volledig automatisch. De klant krijgt ook een bevestigingsmail zonder dat jij daarin moet tussenkomen

- Er kan meteen online worden betaald via een veilig betaalplatform.

- Ook de eventuele waarborg wordt – als je dit wenst – online betaald. Met één eenvoudige klik stort je die terug, eens de producten worden binnengebracht door de huurder.

 

Eenvoudig voorraadbeheer voor verhuurbedrijven

 

Met de oplossingen van Simply Klever krijg je meer controle over je inventaris. Welke toestellen zijn beschikbaar, welke zijn gereserveerd of verhuurd, welke zijn in onderhoud vooraleer ze opnieuw beschikbaar te stellen,…

Zo voorkom je dubbele boekingen, vermijd je ontevreden klanten en haal je meer inkomsten uit ieder product. Je stuurt binnen enkele minuten gepersonaliseerde documenten naar klanten, maakt eenvoudig professionele offertes, contracten en facturen dankzij de geïntegreerde en aanpasbare sjablonen.

Meer halen uit je verhuurbedrijf door tijd en kosten te sparen op administratieve processen? Meer klanten bereiken door een boost te geven aan je online zichtbaarheid? En meer aanvragen genereren dankzij een gebruiksvriendelijk reservatie- en betaalsysteem? Dan is Simply Klever de partner waar jij naar op zoek bent.

Contacteer ons vandaag nog en zie wat wij voor jouw business kunnen betekenen.  

 

 

Klaar om online te groeien
met jouw bedrijf?

Volg ons

© 2022 Simply Klever BV - Onderdeel van Udesite BV  -  BE0720.875.393  -  Verkoopsvoorwaarden  -  Privacy Policy  - Support -  Index