Klever Talks: Payworld


In de Klever Talks reeks zetten we onze klanten in de spotlight. We geven een inkijk in het reilen en zeilen van verschillende ondernemingen in Vlaanderen en gaan na hoe ze zich aanpassen aan recente gebeurtenissen en ontwikkelingen.


Vandaag praten we met Ben Cauwelier, Managing Director bij Payworld.

Dag Ben, bedankt om tijd vrij te maken voor ons. Kan je ons vertellen wat Payworld precies doet?

“Payworld is leverancier van betaalterminals. Wij zijn vooral in België actief en bieden een ruim aanbod van verschillende toestellen, afgestemd op de noden van de klant. Eigenlijk bestaat een betaalterminal uit verschillende componenten: het toestel zelf, het gebruiksgemak voor jou als handelaar en het type klanten dat je doorgaans zelf ontvangt.

Want elke zaak is anders en heeft nood aan andere betaaloplossingen. Daarom vind je bij ons geen standaardpakketten, maar wel maatwerk.“

Dichtbij de klant

“Wij onderscheiden ons van onze concurrenten door heel dicht bij de klant te staan. Dat klinkt misschien vaag, maar voor ons is dat klantencontact essentieel. Wij komen de terminal zelf leveren en – indien nodig – installeren. Zo leren wij de klant door en door kennen, zien zij wie het gezicht achter de betaalterminal is en zorgen we voor een oplossing op maat.

Elke business is grotendeels gebaseerd op vertrouwen. In het geval van Payworld lopen er veel financiële transacties via onze systemen en dan wil je natuurlijk wel weten dat je met een betrouwbare partner werkt. Door zo dicht bij de klant te staan groeit dat vertrouwen en kunnen we anticiperen op mogelijke veranderingen bij de klant.

Als de klant een vraag heeft of er is een probleem met de terminal dan kan hij ons rechtstreeks bellen en krijgt hij meteen iemand aan de lijn met kennis van zaken. Wij blijven bewust een kleine organisatie  zonder teveel tussenpersonen. Zo houden we onze prijzen heel competitief. Ook dat is dicht bij de klant staan!”

Samen met Simply Klever

“Vroeger hadden we ook al een website maar die was heel statisch. Het was een site die we nodig hadden als online visitekaartje voor Payworld. Maar wanneer je het nut begint in te zien van de link tussen je website, je sociale media en het generen van sales leads dan is zo’n statische site absoluut onvoldoende.

Dankzij Simply Klever halen we nu veel meer uit onze online aanwezigheid. Ze denken pro actief mee met ons, houden ons op de hoogte van nieuwigheden en nieuwe mogelijkheden en kijken mee naar onze noden.

In feite speelt onze digitale transformatie op drie domeinen. In de eerste plaats werd onze website omgebouwd van een statisch visitekaartje naar een actieve site met veel informatie en waar leads kunnen worden gegenereerd.
Ten tweede zorgt Simpy Klever mee voor de combinatie tussen de website en onze social media. We zijn aanwezig op Facebook en Instagram en zetten die nu actief in om gericht (potentiële) klanten te bereiken.

En tenslotte maken we samen met Simply Klever werk van een nieuw interactief deel dat we voorbehouden voor partners, bijvoorbeeld om bepaalde documenten en informatie uit te wisselen. Op die manier plaatsen we ons ook digitaal nog dichter bij de klant.

Op termijn willen we graag wat audiovisueel materiaal ontwikkelen om onze klanten te ondersteunen met handleidingen, customer experiences en ander materiaal. Dat kunnen we gebruiken op YouTube, maar ook integreren in onze site om het nog interactiever te maken.”

Dankzij Simply Klever halen we nu veel meer uit onze online aanwezigheid.

Corona

“In deze Covid periode zat elektronisch betalen in de lift en hebben sommige organisaties hun bedrijfsmodellen aangepast. Net omdat wij zo dicht bij de klant staan konden wij daar vlot op anticiperen.

Zoals iedereen hebben wij de laatste maanden ook veel meer webmeetings gehouden. Door Corona zijn we misschien allemaal een beetje efficiënter geworden, maar toch ook een beetje asocialer. We missen het rechtstreeks contact dus willen we bij Payworld de klant minstens één keer fysiek ontmoeten. Zo weten we hoe hij werkt en kunnen we een echte oplossing bieden. Dus hoe efficiënt online vergaderen ook is, de klant écht zien zullen we altijd blijven doen!”


Andere klanten

Heerlijke kruiden recht van het veld

Webshop

Stijladvies voor kinderen

Webdesign
Webshop

Klaar om online te groeien
met jouw bedrijf?

Volg ons

© 2022 Simply Klever BV - Onderdeel van Udesite BV  -  BE0720.875.393  -  Verkoopsvoorwaarden  -  Privacy Policy  - Support -  Index