Klever Talks: Koffee34


In de Klever Talks reeks zetten we onze klanten in de spotlight. We geven een inkijk in het reilen en zeilen van verschillende ondernemingen in Vlaanderen en gaan na hoe ze zich aanpassen aan recente gebeurtenissen en ontwikkelingen.


Vandaag praten we met Nico, zaakvoerder van online koffiewinkel Koffee34. .

Dag Nico. Bedankt om tijd voor ons vrij te maken! Kan je eerst aan de lezer schetsen wat Koffee34 precies doet?

“Het idee voor Koffee34 is gegroeid vanuit mijn eigen grote passie voor koffie. Ik ben namelijk zelf een grote liefhebber van speciale, exclusieve koffies. Vooral dan van exclusievere bonen. Omdat ik voor horeca bedrijven werk – o.a. het installeren van professionele keukens en koffiemachines – kwam ik op het idee zelf een uiterst kwalitatieve koffie op de markt te brengen, en liefst aan een hele scherpe prijs.

Via een klant kwam ik in contact met een lokale koffiebranderij waarmee we samen op zoek gingen naar de beste koffiebonen en het perfecte brandingsproces. Na heel veel proeven en proberen zijn we tot een koffie gekomen van een heel hoge kwaliteit, met een uniek smaakpallet, maar die toch toegankelijk  is voor een breed publiek.

Want sommige exclusieve koffies worden aan woekerprijzen aangeboden, terwijl de reële kost veel lager ligt. Wij wilden een eerlijk product aanbieden aan een eerlijke prijs. Het verschil met de gemiddelde koffie uit de supermarkt is dat de bonen van Koffee34 zorgvuldig met de hand geplukt zijn en daarna nog eens op rijpheid geselecteerd.

Ze worden op een natuurlijke manier gewassen en gedroogd vooraleer ze naar onze branderij komen. Eens hier worden ze langzaam gebrand op een lage temperatuur. Daardoor houden ze hun fruitige, volle smaak. Dat zijn zaken die je bij industriële koffie niet terug zal vinden.”

Simply Klever

“Om de koffie te verdelen had ik natuurlijk een website en een webshop nodig. Ik heb mijn vraag dan op een offertesite geplaatst en Simply Klever belde me meteen terug. Het was een aangenaam gesprek en er was meteen een klik.

Onze ervaring met Simply Klever is heel positief. Heb je een vraag dat krijg je direct antwoord en is er een probleem dan wordt dat meteen opgelost. Dat zorgt voor vertrouwen. De mensen van Simply Klever denken echt mee met ons en komen met creatieve verbetervoorstellen. En dat allemaal aan heel concurrentiële prijzen.”

De mensen van Simply Klever denken echt mee met ons en komen met creatieve voorstellen.

De toekomst van Koffee34

“We zijn nu actiever met posten en adverteren op Facebook en zien ook langs die weg meer vragen binnenkomen. Het is de bedoeling om in de toekomst enkele exclusieve zaken aan te bieden. Heel speciale koffies die misschien maar tijdelijk verkrijgbaar zijn. Daar willen we de echte koffieliefhebber nog meer met bereiken.

We verhuizen binnenkort naar Schriek bij Heist-op-den-Berg en willen onze koffie daar ook lokaal in enkele winkels verkopen. En we willen graag vaste leverancier worden van enkele horeca zaken en kantoren. Maar dat zijn plannen voor na de verhuis.

Tenslotte staat er nog een bezoek aan de koffieboeren ter plaatse op ons verlanglijstje. Vandaag werken we met tussenpersonen maar we zouden ze ook graag in het echt leren kennen. Zo kunnen we nog meer vertellen over het verhaal achter de koffie!”


Andere klanten

Heerlijke kruiden recht van het veld

Webshop
Webshop

Betaaloplossingen op maat

Webshop
Webshop

Klaar om online te groeien
met jouw bedrijf?

Volg ons

© 2022 Simply Klever BV - Onderdeel van Udesite BV  -  BE0720.875.393  -  Verkoopsvoorwaarden  -  Privacy Policy  - Support -  Index