Simply Klever Blog


Wie vandaag een bedrijf heeft moet ook een website hebben. Dat is logisch want we zoeken met z’n allen steeds vaker naar informatie via het internet en dan wil je natuurlijk online gevonden worden. Toch zien we nog te vaak dat bedrijven weinig aandacht aan hun website besteden. Maar wie niet investeert in zijn online bedrijfsimago straalt weinig vertrouwen uit bij de potentiële klanten. In dit blogbericht vertellen we je alles over het belang van een professionele website op maat.

Je online visitekaartje

Vroeger, toen het internet nog niet ingeburgerd was in onze maatschappij, gingen bedrijven klanten overtuigen met mooie advertenties die op verschillende plaatsen werden gepubliceerd. Die advertentie was dé kans om je te onderscheiden van je concurrenten en de aandacht van potentiële klanten te trekken.

Vandaag is dat eigenlijk niet anders, alleen bereiken we die klant op een heel andere manier. Wie nu op zoek gaat naar (informatie over) producten of diensten doet dat via het internet. Je typt je zoekopdracht in Google en krijgt meteen de meest relevante websites aangeboden.

Ook jij wordt op die manier online gevonden! De kans is dus heel groot dat het eerste contact dat een klant met jouw bedrijf heeft via je website verloopt. En dan is het natuurlijk heel belangrijk dat die klant meteen jouw vertrouwen wint dankzij je professionele website die logisch is opgebouwd en die precies de informatie bevat waar hij naar op zoek is.

Ziet je site er niet professioneel uit, is hij onoverzichtelijk en zit de informatie verstopt, dan is de kans groot dat je bezoeker gewoon weer weggaat en zoekt naar een website die hem wél aanspreekt. Op die manier kan je als bedrijf vandaag heel wat potentiële klanten verliezen en dat wil je natuurlijk vermijden.

Een professionele website op maat laten maken

Wil jij het verschil maken dan kan je je alvast van de concurrenten onderscheiden met een website op maat van je bedrijf. Met zo’n website op maat past jouw online imago helemaal bij de look and feel van je firma.

Het unieke webdesign van jouw professionele site nodigt bezoekers uit om meer over jouw producten of diensten te weten te komen. Zo blijven klanten langer op je website en krijg jij meer kansen om hen te overtuigen om zich aan jou te binden. Een goede website overtuigt namelijk tot actie. En met een professionele website op maat kan je die call to action makkelijk in je site integreren.

Daarbij is een website op maat niet duur, zeker niet wanneer je rekening houdt met het aantal klanten dat je zonder professionele site zou missen. Als wij een website voor je bouwen dan is die bovendien ook altijd responsive. Dat wil zeggen dat de layout zich aanpast aan het toestel waarop jouw site wordt bezocht, zonder in te boeten aan professionele uitstraling. Zo’n responsive website is heel belangrijk! Steeds meer klanten surfen met hun smartphone. Is je website niet responsive dan zal die voor je klant moeilijk leesbaar zijn en klikt hij gelijk weer weg. Heb je een website die zich aanpast aan het toestel van je klant dan blijft die makkelijker en langer bij jou.

Wil jij net als onze andere klanten ook online winnen en genieten van een website met een professionele uitstraling? Neem dan vandaag nog contact op met Simply Klever voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en een aanbod op maat.

Klaar om online te groeien
met jouw bedrijf?

Volg ons

© 2022 Simply Klever BV - Onderdeel van Udesite BV  -  BE0720.875.393  -  Verkoopsvoorwaarden  -  Privacy Policy  - Support -  Index